Zijn er schoenen die je mooier en sterker laten voelen bij elke stap die je zet? Ja, Fred de la Bretoniere ontwerpt ze. Dit populaire Nederlandse schoenenmerk maakt luxe en tijdloze creaties met een rauwe twist. De Fred de la Bretoniere schoenen worden gemaakt van premium materiaalsoorten. Tijdens de productie van de schoenen wordt er nog veel gebruik gemaakt van handarbeid, om zo stevige en tegelijkertijd unieke schoenen te fabriceren. Wij zijn verliefd op de  spring/summer collectie 2016! Van zomerse espadrilles tot trendy witte sneakers. Alles komt voorbij. Een Fred de la Bretoniere sandaal blijft een echte 'musthave' voor de zomer! Laat je hieronder inspireren door de nieuwste trends uit de collectie.

Pastelkleuren
Ook van de pastelkleuren kunnen we dit seizoen weer volop genieten. Vooral het zachtroze met een perziken gloed domineert. Maar ook het lichtgroen, lichtblauw en lichtgrijs lopen als een rode draad door de schoenencollecties van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam.

Sneakers
Natuurlijk mag de all time favorite, de sneaker! Niet ontbreken in de nieuwste schoenencollectie. In de nieuwe sneakerlijn zien we duidelijk de handtekening van Fred terugkomen. Sportieve lijnen en stijlvolle accenten als een hielstuk van echt python leer doen ons watertanden. Vooral de glad leren witte retro sneaker is onze favoriet.

Espadrilles
Ga deze zomer voor comfort en stijl met de trendy Fred de la Bretoniere Espadrilles. Het traditionele espadrille model is een platte schoen gemaakt van stof en touw maar tegenwoordig zijn er talloze nieuwe variaties beschikbaar. Zo kunnen we nu ook op stap met de espadrille-sleehak. Hiermee ben je helemaal casual-chic en door de stevige hak hou je het met gemak de hele avond vol!

Benieuwd hoe je nieuwe Fred de la Bretoniere espadrilles gemaakt worden, bekijk dan de video hieronder.