Voor degene die Formule 1 coureur Max Verstappen op social media volgen zien hem steeds vaker in G-Star kleding verschijnen. Want dé bekenste Nederlander van dit moment 'Onze Max' is een samenwerking aangegaan met een van de bekendste Nederlandse modemerken van dit moment, namelijk G-Star Raw! Dit blijkt een gouden combinatie want, zo stelt de coureur zelf:

“Ik droeg vroeger al kleding van G-Star, als je zelf met zo’n merk mag samenwerken, is dat alleen maar mooier.’ De coureur stelt dat deze kledinglijn een échte Verstappen-lijn is, omdat het kleding is die hij zelf ook graag draagt. ‘Ik denk dat het belangrijk is dat je je eigen gevoel kwijt kunt in een samenwerking en dat je het zelf ook wilt dragen. Ik ga niet iets dragen wat ik totaal niet leuk vind. Je ziet me hier zéker in voorbij komen."

De eerste MAXRAW collectie is een groot succes, de items uit de collectie worden gekenmerkt door de iconische 'X', als symbool voor de samensmelting van de twee merken en dat zie je ook in bijna alle branding terugkomen. De MAXRAWII collectie is zojuist gelanceerd en de nieuwste campagne beelden, spreken voor zich en zijn zeker de moeite waard om te bekijken! Hierop is Max zelf te zien met de G-Star Radar Jeans in combinatie met een stoer MaxRawII Powel shirt en natuurlijk afgestyled met de G-Star Rackam sneakers. Wil je de volledige MaxRaw collectie bekijken klik dan hier. De collectie is verkrijbaar in geselecteerde G-Star mono brand stores of online op verstappenshop.nl.

G-Star MaxRaw Schoenen

G-Star MaxRaw Kleding

 Bron: G-Star Raw, Verstappen.nl