Het Nederlandse G-Star ken je natuurlijk van de iconische spijkerbroeken (Afrojack) maar ook schoenen. Het merk bestaat dit jaar 25 jaar en komt met een verrassende nieuwe collectie. Belangrijke thema´s uit de nieuwe collectie  zijn Raw Correct, Raw Cargo en Raw Sports. Vooral de nieuwe schoenen met ´bonded print´ en ´visgraat denim´ zijn absolute musthaves voor aankomend seizoen.

Raw Correct: De ideale style voor elke man en vrouw met een metropolitan kledingkast. Kenmerkend zijn de klassieke stylen met een moderne twist, hiervan is de vernieuwde 'Eton Derby Denim' een perfect voorbeeld. Deze traditionele schoen is opnieuw opgebouwd met een hippe lichte zool en afgewerkt met de nieuwe denim visgraat.

Raw Cargo: De militair geïnspireerde RAW Cargo collectie richt zich op de iconische G -Star modellen zoals de 'Captor Denim' en 'Manor Caxton' gemaakt van stoffen die ook in de kleding worden gebruikt zoals: chambray en visgraat denim vaak gecombineerd met eersteklas leer. 

RAW Sports: Als antwoord op de alsmere groeiende lifestyle trend om hardloopschoenen te combiren met daily fashion. Komt G-Star met de vernieuwde Raw Sports collectie om de hoek kijken. Zo zijn de sportschoenen in tal van hippe kleuren verkrijgbaar en zijn de nieuwe moddelen als de 'Track III' ook voorzien van 'bonded print'. Deze running shoe draag je niet alleen tijdens het rennen, maar kun je ook gebruiken als fashion statement. Gaaf in combinatie met een zwarte skinny of grof gebreide trui!

Ben je nieuwsgierig naar de G-Star collectie klik dan hier.