Ben jij op zoek naar een paar mooie laarzen? Het Nederlandse merk Shabbies komt ook dit seizoen weer met een trendy en eigentijdse collectie. De nieuwe modellen bestaan uit stoere bold boots, Overknee laarzen en de bekende Shabbies classics in een nieuw jasje. En nu is het eindelijk tijd om die te gekke collectie te gaan shoppen!

Wat ons direct opviel bij de Fall/Winter collectie 2016 is het stoere karakter van de Shabbies schoenen, dat extra wordt benadrukt door het gebruik van iconische profielzolen, structuurleer en grove accenten als een stevige blokhak. De collectie zit dan ook vol met items waarmee je kracht en power uitstraalt, zoals je bij de onderstaande Shabbies 207020 en de Shabbies 250108 enkellaars met lizard reliëf en dessin kunt zien.
Shabbies laars 250108 singapore slate

 Shabbies 207020 eight antik noce

Maar ook de nieuwe trend-modellen doen ons watertanden. Zoals de Urban Oxfords, de comeback van de Knee-High Boots en de nieuwe Shabbies sneakers. Die worden gekenmerkt door de bijzondere ‘blinde’ vetersluiting en zijn verkrijgbaar in diverse trendkleuren. Naast zwart, bruin en camel, zijn ook de (wijn)rood, groen en donkerblauwe tinten goed vertegenwoordigd in de nieuwe Shabbies wintercollectie.

 Shabbies sneaker 221225 split coupe black

Kortom: met de Shabbies Laarzen uit deze collectie kom je het héle herfst- en winterseizoen goed voor de dag. De hele Shabbies Amsterdam collectie kan je hier bekijken Of klik op de afbeeldingen hierboven om de betreffende Shabbies laars direct te bestellen.