We kunnen niet wachten als het straks weer warm genoeg is om in een rokje of jurkje op pad te gaan. Natuurlijk staan hakken dan super mooi en vrouwelijk maar vergeet de trendy en comfy sneakers niet. Wist je dat we voor het eerst in de geschiedenis meer sneakers dan hakken kopen. Met die gedachten in het achterhoofd, vonden we het de hoogste tijd om jullie kennis te laten maken met  de nieuwste zomer sneakers van het Nederlandse schoenenmerk SPM. En ik kan je direct verklappen, die wil je hebben!

Om te beginnen pakken we de vernieuwde SPM Santander sneaker, een gaaf detail aan deze sneaker is de verborgen vetersluiting. Dit model van de Santander is in 2 kleuren beschikbaar: wit zoals het model draagt op de foto hieronder, of in zilverkleurig metallic leer. 

SPM santander sneaker wit

Maar ook het classic model hieronder, met de sierrits aan de bovenkant is vernieuwd. Je kunt dit seizoen kiezen voor een 3d honingraat profiel aan de zijkant van de schacht of ga je voor de gemêleerde nubuck uitvoeringenin in zachte pastelkleurtjes. 

SPM santander damesschoenen

Maar de laatste trend op sneaker gebied zijn toch wel de oversized veters. SPM zou SPM niet zijn als ze hier niet direct op in zouden springen. Daarom is er nu ook een Santander variant met de overmaatse dikke veters, zo lijkt het alsof er een grote strik op de schoenen is geplakt. Dit leuke accent zien wij onder andere terug bij de populaire Puma Basket series. Maar zoals je bij het model op de thumbnail foto kunt zien, is SPM er ook in geslaagd deze trend om de zetten naar een absolute musthave schoen voor de zomer. Met dezelfde vertrouwde pasvorm en heerlijke draagcomfort die je van de SPM Santander schoen gewend bent. Get this candy! (binnenkort weer beschikbaar)