Wij hebben een crush op de schoenen van Steve Madden. Maar daarin staan wij zeker niet alleen! Zo is Steve Madden razend populair onder fashionistas, bloggers en celebs als Lady Gaga en Taylor Swift!  Dit rebelse merk komt uit New York en is in de jaren ‘90 opgericht door de gelijknamige designer. De schoenencollectie van Steve Madden is pure rock & roll, met hoge killerheels en materialen als knalrood en gitzwart lakleer gecombineerd met opvallende prints en metallic accenten! Daarom zijn de creaties van Steve Madden niet voor grijze muizen, maar juist voor trendsetters en mensen met die zich willen onderscheiden van de massa!

Voor onze inkopers dus de lastige taak om tussen al deze modellen de mooiste stappers te selecteren voor de nieuwste wintercollectie. Er zijn dit seizoen weer zóveel gave modellen. Denk bijvoorbeeld aan uitbundige pumps en chunky 'dad sneakers' tot tijdloze basics zoals enkellaarsjes en opvallende biker boots; Steve Madden heeft het allemaal!

Maar de onderstaande 'Vixie' biker boot is absoluut een van onze favorieten modellen, samen met de Cliff sneaker (Hieronder gedragen door Taylor Swift). Bekijk hier ook de rest van de FW 2018 Steve Madden schoenen collectie.

 

 Steve Madden Vixie Enkellaars Wit

 

 

© Taylor Swift / Steve Madden FW 2018-2019