We love panama jack

Nu het weer kouder wordt in ons land is het goed om te weten dat wij heerlijk warme en comfortabele boots in de collectie hebben. Het merk wat hierin is gespecialiseerd is Panama Jack! De boots van Panama Jack worden met de hand gemaakt en zijn bijna allemaal uitgevoerd in waterproof gevet nappa leer. Hierdoor behouden de laarzen hun kwaliteit en blijven jouw voeten heerlijk warm en droog. De grove profielzolen zijn niet alleen eyecatchers, maar zorgen ook voor de nodige grip tijdens een wandeltocht. En met het koude winterweer in aantocht, lijkt ons dat een absolute must!

Made in Spain sinds 1989
Panama Jack is een Spaans familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. In 1989 werd voor het eerst een Panama Jack stempel gezet en daarmee is de klassieke cognackleurige schoen geboren. Sindsdien is het hard gegaan met de populariteit van het merk en zijn er veel nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. Zoals gevoerde laarzen, veterschoenen, hoge boots en sandalen. Om de vertrouwde kwaliteit te garanderen, worden alle laarzen gemaakt van de beste materialen en met veel respect voor mens en milieu. Zo werkt Panama Jack nauw samen met de stichting Abrazo de Luz uit Elche, Spanje. Deze organisatie steunt kansarme kinderen en begleid ze naar een betere toekomst! Je steunt dus bij aankoop van een paar Panama jack schoenen ook gelijk een goed doel!

Panama Jack Damesschoenen
Ondanks de eigentijdse stijl van Panama Jack, spelen ze goed in op de populaire biker boots trend. Zo zijn we hier bij Schoenenwinkel.nl verliefd op de Panama Jack Feline Igloo biker boots. Deze booties zijn uitgevoerd met trendy gespjes en een heerlijk warme schaapsvacht voering. Wat extra fijn en comfy is voor de koude dagen. Daarbij is de binnenzool ook uitneembaar; handig!Maar als je op zoek bent naar een paar stevige hoge laarzen? Dan is de Panama Jack Bambina dames laars echt iets voor jou. Met de garantie op warme en droge voetjes, door het nappa leer en de faux fur voering.Tip draag de schacht omgeslagen voor een speelse fluffy look.

Panama Jack Herenschoenen
De heren boots van Panama Jack zijn gemaakt voor echte avonturiers. Waarbij onze eigen voorkeur uitgaat naar de stoere Aviator en Panama series. Deze stoere veterboots zijn gemaakt van gevet nappa leer, met een voering van 100% katoen. Ook is de binnenzool uitneembaar voor een betere pasvorm en hygiëne.Maar wil je liever geen veters, maar een makkelijke ritssluiting? Ook goed, dan adviseren wij de Panama Jack Faust Igloo c20. Een echte basic die niet mag ontbreken in je garderobe! Draag ze met je favoriete jeans en je gaat comfortabel en stijlvol de deur uit! De volledige FW 2020-2021 schoenencollectie van Panama Jack vind je hier.